Change Hairstyling, verlichting kapsalons

Plezierig werken in een gastvrije setting

Inmiddels zijn alle kapsalons van Change Hairstyling naar volle tevredenheid voorzien van onze verlichting; hoofdzakelijk vaste downlighters en de zgn. banaanspots.

Er is gekozen voor verlichting die zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave, voornamelijk voor de haarkleuringen die worden toegepast. Tegelijkertijd is de lichtsterkte beperkt gehouden om een gastvrije ambiance te creëren.

De uniforme, gelijkmatig aangebrachte verlichting zorgt daarbij voor een professionele uitstraling; bij verlichting van een kapsalon is dit mede cruciaal om voorbijgangers het signaal te geven dat ze in goede handen zullen zijn in de salon.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

15 + 4 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!