Winkelverlichting

Online en tóch dichtbij

Wij staan voor u klaar! Bel ons op 055 – 20 025 53 of mail naar info@lichtinbedrijf.nl 

Nodig uit, presenteer en inspireer.

Bij het uitdragen van de gewenste merkidentititeit speelt verlichting een grote rol. Of u nu gaat u voor warm, cool, gemoedelijk of industrieel: voor iedere toepassing heeft u ruime keuze in zowel lamp, lichtbeeld als armatuur.

Belangrijk is vanzelfsprekend dat u uw doelgroep aanspreekt. Dit begint met een in het oog springende etalage, waar uw zaak vervolgens het verlengstuk van is; ook in het type verlichting dat u kiest.

Flexibiliteit speelt bij (regelmatig veranderende) winkelinrichtingen een belangrijke rol. Daarom adviseren wij veelvuldig draai- en kantelbare armaturen, al dan niet verbonden met een railsysteem zodat u overal de gewenste producten/aanbiedingen kunt uitlichten.

Daarbij heeft u tegenwoordig ook de keuze voor regelsystemen waarbij u niet alleen de lichtintensiteit, maar ook de kleurwarmte kunt aanpassen (al dan niet via een app). Zo kunt u de uitstraling van uw winkel per dagdeel, weerstype en seizoen aanpassen. Ook handig om geen kiertje meer te missen bij de schoonmaak van uw zaak!