Gulden Interieur, Capelle a/d IJssel

Railstralers voor een sfeervolle basis

Toen Gulden Interieur dit jaar verhuisde van een ‘regulier’ winkelpand in Rotterdam naar een voormalig garagebedrijf in Capelle aan de IJssel, dienden keuzes gemaakt te worden ten aanzien van de behouden stijlelementen van het pand.

De buitenzijde van het pand is vervolgens grondig vernieuwd/verbouwd; de binnenzijde heeft echter een industriële uitstraling behouden welke uitstekend past bij de aangeboden meubels.

Gulden Interieur heeft ons een plattegrond met daarin een getekend railsysteem aangeleverd; in overleg is bepaald welke railstralers hun installateur hier het beste in kon plaatsen. Er is gekozen voor afzonderlijk schakelbare spots met een warme kleur (830). Deze verlichting wordt aangevuld met de staande verlichting van de diverse woonopstellingen in de showroom, welke door Gulden Interieur zelf wordt verkocht.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

3 + 2 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!