Bedrijfshalverlichting en magazijnverlichting

Online en tóch dichtbij

Wij staan voor u klaar! Bel ons op 055 – 20 025 53 of mail naar info@lichtinbedrijf.nl
Veilig en productief werken met energiezuinige verlichting

De hoogte van een bedrijfshal of magazijn brengt de uitdagingen met zich mee om licht zo gelijkmatig mogelijk te verdelen over de werkvloer, met zo min mogelijk schaduwwerking en dat tegen een zo laag mogelijk energieverbruik.

Door gebruikmaking van armaturen met verschillende stralingshoeken, wattages en smal- en breedstralende lenzen kan veilig, productief en minder foutgevoelig werken worden gestimuleerd. Moderne ledverlichting werkt draagt hier sterk aan bij: u voldoet hiermee aan de actuele Europese Normen (NEN-EN 12464-1), én uw vermindert uw stroomverbruik drastisch ten opzichte van traditioneel veelgebruikte gasontladingslampen.

Hittebestendigheid en stofdichtheid zijn in magazijnen en bedrijfshallen veelal van belang: het zijn de eigenschappen die ervoor zorgen ervoor dat armaturen niet in rendement achteruit gaan in productieomgevingen. Voor sommige toepassingen is het daarnaast van belang dat armaturen trillingsbestendig zijn. Licht in Bedrijf neemt uw situatie altijd zorgvuldig op om u van advies op maat te kunnen voorzien. Daarin nemen wij ook de toe te passen lichtkleur, kleurtemperatuur en noodverlichting alsmede de te nemen maatregelen om verblinding en schaduwwerking te voorkomen.