Kantoorverlichting

Online en tóch dichtbij

Wij staan voor u klaar! Bel ons op 055 – 20 025 53 of mail naar info@lichtinbedrijf.nl

Combineer productiviteit met comfort

Aan het einde van de werkdag net zo fit op huis aangaan als toen je op kantoor aankwam. Het zal in de praktijk vaak anders zijn, maar aan de verlichting hoeft het niet te liggen. De tijd van flikkerende tl-buizen ligt achter ons, en daglicht kan met de huidige stand van led-technologie zeer dicht benaderd worden met alle voordelen voor welzijn van dien, nog los van hoeveel moderner en opgeruimder led-verlichting oogt.

Daarbij is het niet alleen de led-verlichting zelf die zich ontwikkelt: ook de regeling van het licht maakt technologische sprongen: zo is het mogelijk bezette gedeelten van uw kantoor automatisch volledig te verlichten, terwijl andere delen voorzien worden van subtiele achtergrondverlichting.

Voornamelijk bij beeldschermwerk en wanneer langdurig gefocust moet worden op objecten, kan het geen kwaad om ook per werkplek te kijken naar de verlichtingsomstandigheden. Zijn er bijvoorbeeld hinderlijke reflecties door de zon, of heeft men te maken met hoge contrasten die langere tijd in het blikveld blijven?

Vanzelfsprekend staan wij ook voor u klaar om uw bedrijfsrestaurant van de sfeer te voorzien die het verdient.

Licht in Bedrijf adviseert u graag!