Krommenhoek Apeldoorn

SUBTIEL AANWEZIG WANNEER HET KAN, VOLOP AANWEZIG WANNEER HET MOET

Ons is gevraagd de gloednieuwe bedrijfshal/showroom van Krommenhoek Apeldoorn te laten voorzien van high-bay verlichting om het zware en lichtere materieel zo goed mogelijk te tonen.

De kunst was om met precies voldoende ruimte tussen de verschillende armaturen het gewenste lichtbeeld te bereiken. Dankzij de aanwezige lichtkoepels en lichtstraten is overdag (zelfs met bewolkt weer) al een aanzienlijke hoeveelheid licht aanwezig. De high-bays zorgen dan voornamelijk voor accentverlichting. Doordat deze voorzien zijn van led-lichtbronnen blijft het energieverbruik hierbij te overzien. Wanneer de avond valt, vangen de high-bays  het gebrek aan daglicht daarnaast eenvoudig op.  

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

8 + 13 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 
de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!