Lee Towers full-service wonen, Rotterdam

Duurzaamheid gecombineerd met de passende ambiance 

Wij zijn gevraagd mee te denken over de toe te passen verlichting binnen het ‘full serviced living concept’ van Europoint III, de middelste van de drie torens van het Europointcomplex in het havengebied Merwe-Vierhavens.

Dit gebouw met een hoogte van 100 meter wordt voorzien van onder ander 420 huurwoningen met daarbij horecavoorzieningen, een gym, sauna en wasserette.

Per ruimte hebben wij geadviseerd over de het verkrijgen van de juiste ambiance in combinatie met de duurzaamheid van de geboden oplossing. Bij laatstgenoemde was naast het energieverbruik ook de te verwachten levensduur van de gebruikte lichtbronnen een criterium.

Het gebouw wordt energieneutraal gemaakt door gebruik van windturbines, PV-panelen en nieuwe installaties. Het gebruik van LED-verlichting maakt de stap naar energieneutraliteit daarbij eenvoudiger te realiseren. De levering van de verlichting is via de installateur CelektRon te Eindhoven verzorgd.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

14 + 2 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!