Premium Motors, Apeldoorn

Perfect uitgelichte motoren in een pand met een eigentijdse, industriële uitstraling.

Motorzaken met de omvang van Premium Motors in Apeldoorn zijn niet dik gezaaid in Nederland, dus toen ons gevraagd werd hun geheel verbouwde showroom van verlichting te voorzien, hoefden wij niet lang na te denken.

Premium Motors heeft na de verbouwing een eigentijdse, industriële look gekregen, mede door het donkere plafond dat in zich grote delen van de showroom op meer dan 5 meter hoogte bevindt. Eigenaar Carol Mulder streeft naar hoge kwaliteit in alles wat hij doet, dus ook in de uitstraling van zijn zaak met blinkende motoren.

Aan ons om deze ruimte (plus het lagere deel) van passende verlichting te laten voorzien. Als algemene verlichting hebben wij gekozen voor led-panelen met een fris witte kleur waarin de kleuren van de (veelal van metallic lak voorziene) motoren goed uitkomen. In het lagere deel van de showroom bieden deze panelen ruim voldoende lichtopbrengst om ieder detail van zowel motor als kleding(accessoire) goed tot z’n recht laat komen.

In het hogere deel zijn de bestaande tl-buizen vervangen door led-exemplaren die voor een mooi subtiel lichtbeeld zorgen. De verschillende eilanden met motoren worden daarbij extra belicht door onze ‘Pipe Track railspots’ die zijn gemonteerd aan een hangend frame. Ook deze railspots zijn voorzien van led-verlichting. In de hoge ruimte is daarnaast gekozen stevige pendelarmaturen om de wandelpaden te verlichten. Deze komen goed tot hun recht binnen de industriële, stoere uitstraling. De oplichtende zijkanten van de gebruikte pendelarmaturen geven daarbij een sfeervol beeld waardoor iedere klant zich comfortabel kan vergapen aan al het moois dat is uitgestald.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

12 + 1 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!