Rapidoor industriële deuren, Apeldoorn

Productief werkzen zonder de typische kantooruitstraling

Het in Apeldoorn gevestigde Rapidoor Snelloopdeuren heeft architectenbureau Courage ingeschakeld voor het ontwerp een ruimte van waaruit klanten bediend kunnen worden.

Wij zijn op onze beurt benaderd door Courage voor levering van de lichtlijn in het industrieel vormgegeven kantoor met donkere en robuuste materialen. De gekozen verlichting boven de werkplekken maakt meerdere uren aaneengesloten beeldschermwerk mogelijk zonder dat vermoeidheid optreedt. Het wandpaneel dat is voorzien van een afbeelding met snelle bolide wordt hierbij met precies de goede subtiliteit verlicht.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

5 + 5 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!