Idenza sneakers & schoenen, Drachten

Een flexibele installatie met oog voor aankleding

Ons bereikte de vraag om een aanbieding te maken voor het leveren van winkelverlichting in een nieuwe Idenza vestiging te Drachten. Ditmaal is hierbij het ontwerp niet door ons gedaan; omdat wij meerdere Idenza winkels hebben voorzien van verlichting was echter al duidelijk wat wij moesten aanbieden.

Wij hebben de armaturen en verlichtingsbronnen geleverd, en de installateur bij Idenza heeft een en ander gemonteerd en afgesteld. Er is gekozen voor de flexibiliteit van een 3-fase rail in het zwart, welke goed past bij de gebruikte kleurstelling die je verder in de winkel tegenkomt.

De led-railstpots zijn voorzien van Philips Premium White modules waardoor een uitstekende kleurweergave behaald is, welke voor schoenen en tassen van belang is. Daarnaast is met decoratieve snoerpendels voorzien van LED globes voor sfeervolle aanvullende aankleding gezorgd.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat een bericht achter:

9 + 8 =

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!