Verlichting voor hotellerie/hospitality

Online en tóch dichtbij

Wij staan voor u klaar! Bel ons op 055 – 20 025 53 of mail naar info@lichtinbedrijf.nl

Verwelkom uw gasten in stijl met de juiste verlichting

Van de zorgvuldig gekozen inrichting in uw lobby en hotelkamers tot en met de met zorg bereide maaltijden: goede verlichting maakt alles extra aantrekkelijk. Voor zowel de algemene ruimtes als hotelkamers biedt Licht in Bedrijf daarbij de juiste verlichtingsoplossing. Voor installatie heeft u daarbij de keuze eigen installateur in te schakelen, of deze via ons te laten verzorgen.

Een hotel vraagt om de juiste balans tussen functionele verlichting en de juiste (sfeervolle) uitstraling. Daarnaast moet verlichting op hotelkamers tegen een stootje kunnen, en dienen lichtbronnen een zo lang mogelijke levensduur te hebben. Ons grote assortiment ledverlichting biedt hierbij uitkomst. Wij tonen u ook graag ons brede aanbod decoratieve armaturen van waaruit u altijd een passende oplossing bij uw inrichting vindt. Beschikt u over vergaderzalen? Ook deze kunnen wij voorzien van de juiste functionele verlichting.

Wilt u uw gasten extra gemak en luxe aanbieden, dan kunt u inmiddels ook keuze maken uit ons assortiment met smart lighting producten, al dan niet voorzien van bewegings- en lichtsensoren. Ook kunnen lichtintensiteit en lichtkleur hiermee naar smaak aangepast worden.

De overstap naar led technologie is ook voor de hotellerie een vanzelfsprekende: deze energiezuinige en tegelijkertijd sfeervolle oplossing geeft door de minder warm wordende lichtbron ook minimale risico’s ten opzichte van een gloeilamp.

Kortom, laat Licht in bedrijf u bijstaand om uw gast een welkom gevoel geven, tot rust te laten komen en zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Bij de receptie, in het restaurant, de gangen en natuurlijk in de hotelkamers.