Lichtadvies van Licht in Bedrijf

Omdat u voor het beste resultaat een expert laat meedenken

De redenen om te kiezen voor nieuwe verlichting zijn uiteenlopend. Een verbouwing, energiebesparing en/of simpelweg de verfrissende uitstraling die nieuwe verlichting biedt: wat uw beweegreden ook is, wij denken graag mee over de oplossing voor uw situatie.

Door onze jarenlange ervaring bepalen wij in samenspraak met u zeer precies welke verlichtingsoplossing de juiste is voor uw bedrijf. Wanneer u dit wenst, kunnen wij een lichtplan in 3D opstellen zodat u precies weet wat u kunt verwachten, ook in een nog niet bestaande ruimte.

Daarnaast laten wij graag voorbeelden zien van eerder opgeleverde projecten, zodat u dan een goed beeld krijgt van het effect van verschillende soorten verlichting in vergelijkbare situaties.

Natuurlijk staan wij u ook graag bij in de keuze voor die bijzondere eyecatcher in uw ontvangstruimte of bedrijfsrestaurant.

Energiezuinige verlichting

Door de stijgende energieprijzen is de vraag naar energiezuinige (led)verlichting sterk toegenomen. Natuurlijk zorgt de overstap van traditionele verlichting naar led voor een grote besparing. Het afzonderlijk kunnen schakelen, dimmen en automatiseren van verlichting kunnen daarbij voor een belangrijke extra impuls zorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld de bediening op afstand vanaf uw smartphone regelen. Wij leggen dit helder aan u uit.

Voor iedere branche en van advies tot en met installatie

Licht in bedrijf biedt oplossingen voor kantoor, winkel, showroom, magazijn, hotel en horeca en werkt samen met gerenommeerde installateurs door heel Nederland zodat het gehele traject van advies tot installatie uit handen kan worden genomen.

Wilt u ook lichtadvies van ons ontvangen?

Wij nemen de mogelijkheden graag door! Bel 055 – 200 25 53 of laat uw naam en telefoonnummer achter; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een greep uit ons assortiment:

Kantoorverlichting

Werk productief met onze zuinige led-verlichting die uw bestaande tl-verlichting eenvoudig vervangt.  Wij zorgen er daarnaast voor dat u gedurende de lunch in een sfeervol verlichte ruimte verblijft.

Winkelverlichting

Transformeer uw winkel naar de plek waar u en uw klant zich thuis voelen, en waar u uw assortiment optimaal uitgelicht tot zijn recht laat komen. Naar wens flexibel in te richten met rails en spots. 

de laatste ontwikkelingen in verlichting én onze aanbiedingen niet missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Licht in bedrijf projectverlichting

Een nieuwe naam, een
vertrouwde basis

Licht in Bedrijf maakt deel uit van Lucky Light, al meer dan 20 jaar leverancier van projectverlichting.

Ons doel is vanuit de toepassing die u wenst te adviseren en leveren, zodat u zelf geen technische kennis hoeft te bezitten voor verlichting die het beste bij u en uw bedrijf past.

alles wat u over verlichting wilt weten op één plek

De Licht in Bedrijf kennisbank 

Links vindt u de meest bezochte artikelen uit onze kennisbank. Er is echter meer!